Een nieuw reisverslag...
Door: karlijninbelfast
Blijf op de hoogte en volg Karlijn
14 Oktober 2011 | Verenigd Koninkrijk, Belfast
Afgelopen Zaterdag zijn we naar Belfast Castle geweest. Het was niet zo bijzonder, maarja je moet het een keer gezien hebben als je hier bent ;)En omdat we toch een buskaartje voor de hele dag hadden, zijn we maar doorgereden naar de IKEA om daar te dineren: Zweedse gehaktballetjes met friet hmmm!!!
De rest van de week hebben we natuurlijk hard gestudeerd ;)
We hebben onze trip naar Londen geboekt en onze trip naar huis.
Dus ja we komen echt terug :P
Gisteravond was er speciaal voor ons een Erasmusquiz georganiseerd. Dit was erg leuk, vooral omdat ik (Karlijn) gewonnen had met mijn groep :D Onze prijs? Een fles vodka!
We zorgen ervoor dat we de volgende keer wat eerder iets van ons laten horen!
14 Oktober 2011 - 14:55
Mam:
Hey Karrie en Nicky,
Nou al was het kasteel dan niet zo erg bijzonder de foto's zijn wel erg indrukwekkend vindt ik hoor. Leuk dat jullie hebben gewonnen, we hadden naturlijk ook niet anders verwacht he :P En wat die fles vodka betreft....................DROPSHOT ??????
Ik begrijp dat alles naar wens gaat met al die meiden en dat is fijn om te weten voor het thuisfront. Veel plezier nog en ik spreek je zaterdagmorgen weer. Liefs kus mam en Andre -
14 Oktober 2011 - 16:47
Daphne:
Hoi lieve karrie!
Net wat mam al zei, de foto´s zijn anders wel errug mooi! Vind het fijn dat je het zo naar je zin hebt! Ik kan niet wachten om je op te komen zoeken!
Veel liefs Daphne, Berry en een knuffel van de katten! -
17 Oktober 2011 - 17:30
Els En De Rest:
Ik dacht al dat jullie er niet meer waren. Ik heb iedere dag gekeken, maar zag maar niets.Ik dacht, is de pc kapot? Of heeft ze het te druk, of niet...(misschien te druk met jongens). maar gelukkig het gaat goed met jullie.
Veel plezier nog! Ik lees wel hoe je het hebt :)
groetjes van ons